Gerlasco zeefbakken mengbakken

 

WARZEE Mengbak en doseersilo

De Warzee mengbak kenmerkt zich door zijn robuuste eenvoud en is volledig vervaardigd uit hoogwaardig staal. De vormgeving en de aandrijving van de mengbak maakt het mogelijk om kleverige en/of grove (tot 100 mm) materialen homogeen zonder blokkeren te mengen. Indien nodig kan met de (hydro) zijuitworp, bodemuitworp of extra zij-goot de verwerkte materialen op de plaats van bestemming eruit gedraaid worden.

Een groot voordeel is de mengsnelheid. In 1 minuut heeft u bijvoorbeeld uw stelspecie in een goede homogeniteit gemengd. Dit komt mede dankzij het innovatieve ontwerp van het mengsysteem. De mengbakken zijn voor de veiligheid standaard voorzien van een  stalen beschermrooster. De mengbak is zowel aan de graafmachine als aan de wiellader te bevestigen. Ook is  het mogelijk om de mengbak te koppelen aan een verreiker, kniklader of mini-loader. De Warzee mengbakken zijn beschikbaar in 10 verschillende uitvoeringen met een mengcapaciteit van 150-4000 liter.  

De Warzee doseringssilo is speciaal ontworpen om kalk, cement of andere droge bindmiddelen te doseren in de mengbak. Het bindmiddel wordt op eenvoudige manier met de juiste hoeveelheid ingebracht in de mengbak. De silo heeft een inhoud van 2m2.

De silo is perfect om bindmiddelen uit Big Bags te verwerken.  Hiervoor zit er een scherpe punt in de trechter die de Big Bag openscheurt. De installatie is op een slee gemonteerd en is daarom overal te plaatsen.

 

Brochure Warzee
mengbak en doseersilo
warzee